Lirik Lagu KANGEN – Versi Dangdut koplo

Posted: 15 Oktober 2011 in Lirik Lagu

Brebes mili aku nalikane kowe pamit lungo
Mulih ora pasti kelerese laku langkahmu
Jursinar wulan kancani aku neng sepi wektu lintang
Titip pandongaku  kanggo kowe sing lukis tresnaku

Aku ora bisoo turu yenn ora mbok usap disek sirahq
AKu bakal setyo nuggu sampek angin gowo kabarmu
Yen kowe ugo kangen aku celok jenengq neng jero ngimpimu

Jursinar wun kancani aku nek sepi wektu lintang
Titip pandongaku  kanggo kowe sing lukis tresnaku

Aku ora bisoo turu yenn ora mbok usap disek sirahq
AKu bakal setyo nuggu sampek angin gowo kabarmu
Yen kowe ugo kangen aku celok jenengq neng jero ngimpimu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s